Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Salat med stegt andelever – brombær, soltørret tomater samt blåskimmelost

Salat med stegt andelever – brombær, soltørret tomater samt blåskimmelost

Indmad har jeg det lidt svært med – er i hvert fald ikke glad for svinelever. Men forleden dag faldt jeg over en stor pakke andelever og tænkte tilbage på min mors salat med stegt andelever – ost – nødder samt pærer. Jeg endte med den her variant – med brombær, blåskimmelost, soltørret tomater, valnødder – salaten var en frisesalat.

Jeg stegte andeleveren i 2 minutter på hver side – den kunne nok godt have nøjes med 1 min på hver side. Det bliver hurtigt for tørt. Dressingen rørte jeg sammen af solbæreddike, lidt olivenolie, salt og peber. Vi fik et friskbagt speltbrød til. Det er nok ikke sidste gang jeg spise andelever – det smagte meget bedre end jeg lige huskede det.


Related PostsSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *