Salat med stegt andelever – brombær, soltørret tomater samt blåskimmelost

Salat med stegt andelever – brombær, soltørret tomater samt blåskimmelost

Indmad har jeg det lidt svært med – er i hvert fald ikke glad for svinelever. Men forleden dag faldt jeg over en stor pakke andelever og tænkte tilbage på min mors salat med stegt andelever – ost – nødder samt pærer. Jeg endte med den her variant – med brombær, blåskimmelost, soltørret tomater, valnødder – salaten var en frisesalat.

Jeg stegte andeleveren i 2 minutter på hver side – den kunne nok godt have nøjes med 1 min på hver side. Det bliver hurtigt for tørt. Dressingen rørte jeg sammen af solbæreddike, lidt olivenolie, salt og peber. Vi fik et friskbagt speltbrød til. Det er nok ikke sidste gang jeg spise andelever – det smagte meget bedre end jeg lige huskede det.


Related Posts

Cookies med blå ost og valnødder

Cookies med blå ost og valnødder

Normalt laver jeg de her cookies med blå skimmel ost og valnødder. De er så suveræne gode til drinks – et godt glas vin. Men jeg laver dem faktisk også til børnene på jobbet – her er den blå ost bare udskiftet med parmesan. De […]

Croque-madame til 2 personer  hurtig udgave bagt i en muffin form

Croque-madame til 2 personer hurtig udgave bagt i en muffin form

Den her udgave er virkelig god hvis man skal lave mange Croque-madame ad gangen f.eks til brunch……….   Croque-madame til 2 personer (30 min.) 4 spsk. cremefraiche 2 tsk. dijonsennep 100 g revet gruyere eller emmentaler 2 skiver groft toastbrød 100 g god skinke 2 æg Lidt […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *