Parmesanchips med nødder

Parmesanchips med nødder

Du skal bruge

  • Ca 300 g parmesan, revet
  • Ca 100 g valnødder, hakkede
  • Ca 100 g  pistacienødder, hele

Sådan gør du 

  1. Læg bagepapir på en bageplade. Riv parmesan så det dækker hele papiret.
  2. Spred nødderne over – jævnt fordelt.
  3. Bages på 200 grader i cirka 5-10 min. eller eller til osten har fået en fin gyldenbrun farve . Afkøl………
  4. Skær ud i passende stykker – kan opbevares i en kagedåse med papir imellem. 
 


Related Posts

Cookies med blå ost og valnødder

Cookies med blå ost og valnødder

Normalt laver jeg de her cookies med blå skimmel ost og valnødder. De er så suveræne gode til drinks – et godt glas vin. Men jeg laver dem faktisk også til børnene på jobbet – her er den blå ost bare udskiftet med parmesan. De […]

Sour Cream & Onion kålchips

Sour Cream & Onion kålchips

Normalt laver jeg de normale kålchips til børnene med salt og olie. Men da jeg var på ferie i Canada fik jeg de her helt fantastiske chips på en restaurant – troede først de havde købt dem færdige – men de lavede dem selv. Jeg fik […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *