Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Sour Cream & Onion kålchips

Sour Cream & Onion kålchips

Normalt laver jeg de normale kålchips til børnene med salt og olie. Men da jeg var på ferie i Canada fik jeg de her helt fantastiske chips på en restaurant – troede først de havde købt dem færdige – men de lavede dem selv. Jeg fik opskriften og nu hvor grønkålen dukker op – så var det tid at afprøve opskriften både til mig selv og til børnene på jobbet – vi er vilde med dem !

180 gram rå cashewnødder, udblødt i 2 til 3 timer

4 spsk. citronsaft

1 1/2 spsk. æble cider eddike

1/4 tsk. havsalt

1 lille rødløg, skåret tyndt på en mandolin

Grønkål ( jeg købte 1 pose )

1 dl vand

Rib din grønkål , riv derefter badene i 3 cm stykker.

Kom de udblødte cashewnødder, citronsaft, eddike, salt og 1/4 kop vand, i en blender, blend indtil massen er cremet og glat. Skal minde om en salatdressing. Tilsæt mere vand, hvis nødvendigt.

Bland dit fintskåret rødløg med ovenstående. Smid grønkålen i blandingen og gnid den i dressingen. Smid dem op på et stykke bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn på 120 grader i ca. 30-40 min eller til de er dejlige sprøde.


Related Posts2 thoughts on “Sour Cream & Onion kålchips”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *