Sour Cream & Onion kålchips

Sour Cream & Onion kålchips

Normalt laver jeg de normale kålchips til børnene med salt og olie. Men da jeg var på ferie i Canada fik jeg de her helt fantastiske chips på en restaurant – troede først de havde købt dem færdige – men de lavede dem selv. Jeg fik opskriften og nu hvor grønkålen dukker op – så var det tid at afprøve opskriften både til mig selv og til børnene på jobbet – vi er vilde med dem !

180 gram rå cashewnødder, udblødt i 2 til 3 timer

4 spsk. citronsaft

1 1/2 spsk. æble cider eddike

1/4 tsk. havsalt

1 lille rødløg, skåret tyndt på en mandolin

Grønkål ( jeg købte 1 pose )

1 dl vand

Rib din grønkål , riv derefter badene i 3 cm stykker.

Kom de udblødte cashewnødder, citronsaft, eddike, salt og 1/4 kop vand, i en blender, blend indtil massen er cremet og glat. Skal minde om en salatdressing. Tilsæt mere vand, hvis nødvendigt.

Bland dit fintskåret rødløg med ovenstående. Smid grønkålen i blandingen og gnid den i dressingen. Smid dem op på et stykke bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn på 120 grader i ca. 30-40 min eller til de er dejlige sprøde.


Related Posts

Parmesanchips med nødder

Parmesanchips med nødder

Du skal bruge Ca 300 g parmesan, revet Ca 100 g valnødder, hakkede Ca 100 g  pistacienødder, hele Sådan gør du  Læg bagepapir på en bageplade. Riv parmesan så det dækker hele papiret. Spred nødderne over – jævnt fordelt. Bages på 200 grader i cirka 5-10 min. eller eller til osten […]

Fish and Chips med ærtemos – sauce tartare

Fish and Chips med ærtemos – sauce tartare

I dag fik vi Fish and Chips med ærtemos – sauce tartare – en ret jeg aldrig har lavet i vuggestuen før, fordi den er temmelig tidskrævende at lave til mange personer – men det er ikke sidste gang fordi børnene var vilde med det. […]2 thoughts on “Sour Cream & Onion kålchips”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *