Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Så fik vi et helt klart børnehit i denne her uge – nemlig farsbrød. Jeg laver det altid af kyllingefileterne som jeg hakker selv – jeg laver altid lidt ekstra så vi har til vores madpakker når de små skal på tur.

1000 g kyllinge fileter eller 1 kg hakket kylling

1 løg

1 fed hvidløg finthakket

3 æg

2 tsk salt

Peber

150 gram feta i tern

1 pakke bacon

2 spsk soltørret tomater hakket

1 stor håndfuld finthakket friske krydderurter – persille,basilikum eller noget andet

1 bakke champignon

300 gram gulerødder

100 gram cherry tomater

Jeg starter med at hakke kyllingen – dernæst kommer jeg løg, hvidløg, æg , soltørret tomater feta, krydderurter samt salt og peber i og rører godt rundt. Så skal farsen op i et ildfast fad – dernæst bacon på toppen. Jeg rister lidt champignon let og fordeler det langs siderne i fadet tilsætter tomater og lidt vand.

Bages i ovnen i 45 min ved 200 grader. Serveres med kogte kartofler samt væden fra fadet. Salat er godt hertil også ……

 


Related Posts

Glaseret kødboller med ris

Glaseret kødboller med ris

Jeg havde fået købt rigeligt ind af hakket kylling til vores kåldolmer – så resten af kødet blev tryllet om til små kødboller bagt i ovnen og derefter blev de overhældt med en dejlig krydret Hoisin Sauce. Vi fik bare kogte ris til og lidt […]

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Auberginer er enten en grøntsag man elsker eller hader – Børnene jeg laver mad til i det daglige er vilde med auberginer og retten her er meget populær. Jeg laver den gerne dagen i forvejen da den smager bedst dagen efter. Opskriften er til ca. 6 […]



2 thoughts on “Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *