Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Om mig

Alt det jeg holder afBag ved Kammerfruen og Fedtegreven – der sidder Elisabeth, til dagligt laver jeg mad i en vuggestue.Jeg må nok tilstå – Jeg er en total madnørd – også er jeg bidt af gode råvarer.Jeg kan bruge timer, dage på at finde på nye spændende ting – og jeg er gladest når jeg får lov til at lave mad til børnene i vuggestuen eller til de mennesker som står mit hjerte nærmest.

Vuggestue mad eller mad til mindre børn – fylder rigtig meget hos mig. Vi skal sørge for at det, de lærer omkring mad rækker langt ind i deres fremtid.

Smag og arbejdet med at få maden til at smage af så meget som muligt, er et element vi prioriterer meget højt i Vuggestuen. Uden smag kan maden være nok så ernæringsrigtig, men det gør den ikke til kulinariske dejlige måltider. Mad til børn i daginstitutioner skal med andre ord være sund, velsmagende og passe til de børn, der skal spise maden.

Min blog var egentlig tiltænkt forældrene i vuggestuen så de havde et sted at finde nogle gode sunde opskrifter til deres børn og resten af familien – og derved inspirer dem til at udforske nye opskrifter og få dem sat på menuplanen derhjemme også. Mine opskrifter kan selvfølgelig også bruges af andre end børnefamilier.

Jeg håber, at jeg gennem min blog kan dele bare en smule af min madglæde med dig, at jeg kan være med til at inspirere dig og ikke mindst give dig lyst til både at lave og spise masser af god mad.

Jeg tager gerne imod spørgsmål, og jeg er altid glad for en kommentar, hvis du har noget på hjerte.

 God fornøjelse og velbekomme.

 /Elisabeth