Popovers – i denne udgave med jordbær

Popovers – i denne udgave med jordbær

Vi får ofte popovers i vuggestuen – bagt i mini muffins forme. Men der er det hovedsageligt med ost og grøntsager som tilbehør til en suppe. I dag fik vi dem med jordbær til om eftermiddagen. De er så geniale at lave da de kun består af 4 fire ingredienser som piskes sammen med en gaffel eller piskeris.

Ingredienser – standard opskrift

Til 4 personer

2½ dl mælk
150 g mel
2 store økologiske æg
½ tsk salt

Fremgangsmåde

Æggene piskes grundigt med et piskeris. Tilsæt mælk, salt og mel og rør dejen godt igennem. Hæld dejen op i din muffin form ( jeg bruger en af silikone ) . Du kan også bruge  porcelænscocotter så skal du blot huske at smøre dem med lidt smør. Bag formene ved 220 grader i 10 minutter. Dæmp varmen til 175 grader og bag dem i yderligere 20-30 minutter, til de er hævede og gyldne. De skal selvfølgelig have mindre hvis du bruger mini muffinsforme.

Jeg havde valgt i dag at bruge jordbær som jeg havde skåret i mindre stykker og vendt i lidt vaniljesukker – jeg kom bare lidt jord i hver form. Du kan jo bruge de bær du har eller æbler for den sags skyld. Æbler vendt kanel er et hit hos børnene.


Related Posts

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Is er lig med sommer – her med en opskrift på en meget velsmagende af slagsen. Kokosmælk med chokolade, kokosmælk med vanilje samt jordbær – så bliver det ikke meget mere lækkert .   Opskriften er til 8 af slagsen. – 1 dåse kokosmælk – 3spsk kakao – 5 […]

Speltgrød med jordbær samt ristet speltkerner i honning

Speltgrød med jordbær samt ristet speltkerner i honning

Speltgrød med friske jordbær samt ristet speltkerner – mandag er vores grøddag, og de fleste af børnene er glade for grød. Specielt hvis de får frisk frugt til. 1/2 dl knækkede speltflager 1 dl blandet korn/frø – hørfrø, sesam, hel boghvede 1 spsk. æbler i […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *