Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Hjemmelavet æggesalat til de mindre børn

Hjemmelavet æggesalat til de mindre børn

Æggesalat er et hit på frokostbordet, især hos de mindre børn. Her er den rørt med syrlig yoghurt , agurk og æbler samt karse. Nogen gange får vi den også sammen med fintsnittet spidskål samt citronsaft.

 

4 æg, 50 gram agurk skåret i fine tern, 2 dl græsk yoghurt 10 %, 2 spsk. dijonsennep, 1 bakke karse, 1/2 æble skåret i fine tern, salt & peber

Kog æggene til de er hårdkogte, pil dem og hak dem fint.

Skær agurk og æble i fine tern.

Rør yoghurt med sennep, salt, peber og karse – hæld æggene i og vendt godt rundt.

Hvis du synes det bliver for syrligt med ren yoghurt så kan du blande 1 dl yoghurt samt 1 dl majonæse.

Pynt med fint klippet purløg samt lidt ekstra agurk i tern.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.