Hjemmelavet æggesalat til de mindre børn

Hjemmelavet æggesalat til de mindre børn

Æggesalat er et hit på frokostbordet, især hos de mindre børn. Her er den rørt med syrlig yoghurt , agurk og æbler samt karse. Nogen gange får vi den også sammen med fintsnittet spidskål samt citronsaft.

 

4 æg, 50 gram agurk skåret i fine tern, 2 dl græsk yoghurt 10 %, 2 spsk. dijonsennep, 1 bakke karse, 1/2 æble skåret i fine tern, salt & peber

Kog æggene til de er hårdkogte, pil dem og hak dem fint.

Skær agurk og æble i fine tern.

Rør yoghurt med sennep, salt, peber og karse – hæld æggene i og vendt godt rundt.

Hvis du synes det bliver for syrligt med ren yoghurt så kan du blande 1 dl yoghurt samt 1 dl majonæse.

Pynt med fint klippet purløg samt lidt ekstra agurk i tern.


Related Posts

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler samt salat med æbler/agurk vendt i en olie-/eddike dressing. Det var hvad de kære små fik serveret i vuggestuen i dag – Vera på 2 år har udnævnt retten til hendes nye ynglings-ret 🙂 Til 4 personer 500 […]

Når børnene vælger menuen

Når børnene vælger menuen

Når jeg spørger børnene i børnehaven hvad de gerne vil have at spise i næste uge , så er det her et par af deres favorit retter. Pasta med ærter, bacon, broccoli, hvide bønner eller også er det laks, pasta, ærter, agurk. Billederne er blot […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *