Cheese dippers på den nemme og gode måde

Cheese dippers på den nemme og gode måde

Vi har jo ikke de vildeste midler til at indkøbe færdige Cheese Dippers – og børnene kan rigtig godt lide dem til enten en tur eller til om eftermiddagen. Derfor bager vi selv dem og rører en meget enkelt dip sammen- og de bliver spist med største velbehag. Nogen af børnene kan faktisk bedst lide dippen med agurker………

Dippers med ost

Ca. 50 – 60  små stykker Dippers ( brød stænger )

2,5 dl vand – 15 g gær – 7 del mel (eventuelt groft spelt ) – 2 tsk. salt – 5 spsk. oliven olie

Udrør gæren i vand og rør det sammen med halvdelen af melet, kom olie og salt i,  rør det rigtig godt – jeg bruger en maskine men dejen kan også røres i hånden. Hæld resten af melet i løbende , indtil dejen er blød og nem at ælte.  Ælt dejen rigtig godt igennem og lad det hæve tildækket cirka 20-25 min.

Rul det ud i den form du ønsker de skal have- de hæver til dobbelt størrelse under bagningen  – pensel dem med vand. De kommer næsten aldrig til at ligne dem du køber fra supermarkedet .

Varm ovnen op til 200 grader og stil dem i midten af ovnen i cirka 15 min alt efter din ovn. 

Ostedippen:

Normalt ville jeg have brugt halvt græsk yoghurt & halvt flødeost men i dag blev osten rørt af halvt creme fraiche & halvt fetaost . Det skal blot blandes sammen i en skål også er det klar til servering.



1 thought on “Cheese dippers på den nemme og gode måde”

  • Mums det lyder virkelig lækkert. Og som noget jeg kunne overveje, har altid været for nærig til at købe de færdigpakkede i butikkerne

    Rigtig god ide søde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *