Når børnene vælger menuen

Når børnene vælger menuen

Når jeg spørger børnene i børnehaven hvad de gerne vil have at spise i næste uge , så er det her et par af deres favorit retter.

Pasta med ærter, bacon, broccoli, hvide bønner eller også er det laks, pasta, ærter, agurk.

Billederne er blot til inspiration – der er ingen opskrifter, men de kommer 🙂

laks, pasta, ærter

 


Related Posts

Lakse – guf

Lakse – guf

Lakse – guf – En dejlig hurtig ting – til vores rugbrødsdage. Den kan laves af rester fra bagt laks, et stykke varmrøget laks, røget makrel –  eller du kan lave den fra bunden………. Opskriften med bagt laks : 200 gram laksefilet 1 fed hvidløg […]

Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Kyllingefarsbrød med feta,soltørret tomater samt bacon

Så fik vi et helt klart børnehit i denne her uge – nemlig farsbrød. Jeg laver det altid af kyllingefileterne som jeg hakker selv – jeg laver altid lidt ekstra så vi har til vores madpakker når de små skal på tur. 1000 g kyllinge […]1 thought on “Når børnene vælger menuen”

  • Den ser så spændende ud!
    Jeg er igang med mit speciale i ernæring og sundhed og er pt i en vuggestue, som ønsker at blive grønnere. Derfor tænker jeg at dette er en opskift vi MÅ prøve. Er det muligt at få opskiften med det samme?
    Er der andre opskrifter (udover dem på siden) du oplever er et KÆMPE hit??

    Glæder mig til at høre fra dig, og måske få et paar gode råd med på vejen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *