Majsfritter med ris vendt i tomat

Majsfritter med ris vendt i tomat

Opskrift til 4 personer

4 æg
3 dl mælk
3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
4 stk majskolber
salt og peber
olie til stegning

Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål. Kom mel vendt med bagepulver i, og pisk sammen.
Pisk resten af mælken heri, skær majskornene fra kolben ned i skålen og krydr med salt og peber.
Steg dejen som småpandekager i olie på en teflonpande.

Ris med tomat
4 løg
4 dl. ris
4 dåser cherrytomat
4 spsk. balsamicoeddike
bredbladet persille

Svits løg i en gryde. Tilsæt ris, tomat, balsamico, 1 ½ dl vand, salt og peber. Lad simre under låg i ca. 15 min. indtil risene er bløde. Server majsfritter med tomatris og persille.

Du kan også vælge at servere majsfritterne med lidt cremefraiche og løg på toppen. Som en forret 🙂


Related Posts

Tortilla Suppe med søde kartofler – topping af advocado, radiser, koriander

Tortilla Suppe med søde kartofler – topping af advocado, radiser, koriander

Tortilla suppen her fik vi i sidste uge – stort hit men den indeholder også ingredienser som børnene er vilde med. Tilbehøret kom ikke med på billedet – fordi det blev spist inden jeg nåede at fotografere det. I dag hvor jeg synes det er […]

Panissa Ris – vegetar udgave

Panissa Ris – vegetar udgave

Børnene er vilde med retten her – nogen gange får vi bacon i eller italiensk pølse i – men faktisk kan de bedst lide den her variant. Og alle kan spise med selv de mindste børn i vuggestuen. Panissa Ris – vegetar udgave 300 gram […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *