Pasta med ovnbagte grøntsager samt Ricotta

Pasta med ovnbagte grøntsager samt Ricotta

Denne hurtige og lækre ret – er lige sagen for de mindre børn her i sommervarmen.

Du skal bruge til 4 personer :

1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 løg
1 stor aubergine
1 courgette
4 store tomater
salt/peber
lidt olivenolie til det ovnfaste fad
1 spsk salt til kogevandet
300 gram pasta
150 gram Ricotta
Frisk rucola til pynt
Evt lidt frisk revet parmesan

Tænd ovnen på 190 grader. Skær alle grøntsager i tern ca 2 cm. Læg dem i et smurt fad. Krydr med salt og peber samt lidt olivenolie – bag i 20 min, husk at vende grøntsagerne engang imellem.
Kog pastaen ” al dente ” -si vandet fra. Bland ricotta med grøntsagerne, derefter med pastaen. Vend det hele sammen indtil det er godt blandet – sæt det tilbage i ovnen i et par minutter. Tag fadet ud og pynt med frisk rucola, revet parmesan og server straks.
Vi får som oftest frisk bagt brød til men du kan fint bruge retten som tilbehør til kød.


Related Posts

Minestronesuppe

Minestronesuppe

I fredags – hvor det var varmt fik vi Minestronesuppe – det var på menuen som er planlagt en del før. Så jeg var spændt på om de kære små orkede at spise suppen i varmen. Men det gjorde de – og meget overraskende med […]

Sursød Caponata

Sursød Caponata

Caponata er grøntsagsret, som stammer fra Sicilien. Fra tid til anden spises den også sammen med fisk eller med fisk i. Hvad angår grøntsagerne er auberginen altid omdrejningspunktet sammen med tomaterne. Der findes der utallige lokale varianter af denne stegte eller bagte sag på Sicilien. Den […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *