Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Panissa Ris – vegetar udgave

Panissa Ris – vegetar udgave

Børnene er vilde med retten her – nogen gange får vi bacon i eller italiensk pølse i – men faktisk kan de bedst lide den her variant. Og alle kan spise med selv de mindste børn i vuggestuen.

Panissa Ris – vegetar udgave

300 gram risotto ris

2 løg, tern

2-3 stilke bladselleri – fintsnittet

30 gram frisk rosmarin – fint hakket

2 spsk. tomatpuré

2 ½ rødvin, helst barbera d ´asti rødvin – brugte jeg ikke til børnene 😊

Jeg brugte i stedet 1 liter god grøntsagsbouillon

Olivenolie

1 dåse gode hele flåede tomater

1 dåse borlottibønner

2 spsk. Grana Padano, revet – undlad hvis du ikke spiser ost

4 kviste bredbladet persille

salt

peber

Snit løg og bladselleri i tern – kom det i en gryde med olivenolie samt finthakket rosmarin, svits indtil løgene er bløde. Tilsæt risene – svits videre i et par minutter. Hæld ½ liter bouillon ved – tilsæt tomatpure, de flåede tomater. Lad risene absorbere væden før du tilsætter mere væske. Hold godt øje med risene – rør godt rundt ofte …….tilsæt mere væske, lidt af gangen . Bønnerne tilsættes til sidst sammen med resten af væden. Retten er færdig når din grydeske kan i midten uden at vælte 😊 Smag til med salt/peber – kom den hakket persille i – servere med et godt drys revet parmesan.  Vi får blot brød til.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.