Vi har ikke så mange børn i vuggestuen for tiden – de holder ferie med deres forældre. Så kan vi godt lave nogle lidt anderledes retter – brødet her var nu mere tiltænkt de voksne, børnenes udgave var med kartofler 🙂 Det er mit normale speltbrød som er udgangspunktet for brødet.
Her er det bagt som små brød med gorgonzola og friske figner hvor der er dryppet lidt honning på – så er de bagt og derefter har jeg lagt parmaskinke samt rucola ovenpå.
De er super nemme at lave – du kan se opskriften på speltbrød her : http://kammerfruenogfedtegreven.dk/speltbroed-ganske-enkelt/
Jeg har blot lavet mindre brød – smurt gorgonzola på – skåret de friske figner i kvarte og dryppet dem med honning. Bagt dem – og pyntet dem med skiver af parmaskinke, rucola – lidt olivenolie samt salt og peber.Børnene er i øvrigt ret glade for den her variant med kogte kartofler, små cherry tomater i skiver, lidt tørret oregano, olivenolie samt salt og peber.
De er gode til turmadpakken , til din egen madpakke eller som en snack til et godt glas vin eller øl.