Mini muffins med majs – pølser – god til madpakken – til picnic – til brunch 🙂
Den her udgave er en anderledes udgave af et pølsehorn – men du kan tilsætte lige hvad du lyster i stedet for pølser . Det kunne f.eks være soltørret tomater, feta masser af friske krydderurter……..Dejen er lavet af majsmel og hvedemel samt æg,ost, smør ……..
Ingredienser til Ca 20 mini muffins:
130 g mel
150 g Polenta
2 tsk bagepulver
1 tsk sukker
1 1/4 tsk salt
50 g smeltet smør
2 æg
2 dl kærnemælk
75 g revet cheddar ost groft
75 g majs
4 – 6 pølser
Tænd Ovnen på 180 grader. I en skål blandes mel, polenta, bagepulver, sukker og salt.I en anden skål blandes smeltet smør, æg og kærnemælk. Pølserne skæres i stykker omkring 2,5 cm.
Hæld det våde over dit mel polenta osv og fold forsigtigt osten og majs i.
Hæld blandingen i muffin bakke og afhængigt af form , skal du trykke tre stykker pølser i dejen, indtil de er næsten helt dækket af dejen. Bages i Ca 15 minutter, indtil de er gyldenbrune.Afkøles på bagerist og fjern fra muffin formen.
Er super gode til børnenes madpakker, til picnic eller til en brunch. Kan fryses.