Skindstegt laks med rødbede/æblesalat

Skindstegt laks med rødbede/æblesalat

Skindstegt laks med rødbede/æblesalat

4 personer

600 gram laks med skind skåret i 4 stykker.

Krydr fisken med salt og peber og steg stykkerne i halvt olie/smør på skindsiden i ca. 5-7 min. Vendt fisken og steg i ca. 1-2 min.

Rødbede-/æblesalat m/ nødder samt blåbær

Skær rødbeder samt æbler i meget tynde skiver. Hak nødderne groft.

Bland 2 spsk. hyldeblomsteddike med lidt olie – salt/peber og evt. 2 tsk. dijonsennep – og hæld det over salaten. Pynt med friske blåbær


Related Posts

Lakse – guf

Lakse – guf

Lakse – guf – En dejlig hurtig ting – til vores rugbrødsdage. Den kan laves af rester fra bagt laks, et stykke varmrøget laks, røget makrel –  eller du kan lave den fra bunden………. Opskriften med bagt laks : 200 gram laksefilet 1 fed hvidløg […]

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler samt salat med æbler/agurk vendt i en olie-/eddike dressing. Det var hvad de kære små fik serveret i vuggestuen i dag – Vera på 2 år har udnævnt retten til hendes nye ynglings-ret 🙂 Til 4 personer 500 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *