Honning marineret svinekam m/ kartofler, dampet broccoli samt mandel/senneps sovs

Honning marineret svinekam m/ kartofler, dampet broccoli samt mandel/senneps sovs

Honning marineret svinekam m/ kartofler og dampet broccoli samt kold mandel/senneps sovs – det var hvad vi fik sidst på ugen. Jeg fik hjælp i køkkenet i dag – nemlig af min gode ven Holger som syntes det var langt sjovere at hjælpe mig fremfor at være på legepladsen. Holger havde travlt – han skulle skylle broccoli også ville han så gerne lave den kolde sovs – fordi så må han bruge min maskine til at hakke det hele på. Så den dressing med mandel-honning-sennep er én han har lavet – men fordi vi også skulle bruge noget af den til sovs – blandede vi noget yoghurt i ……….Senere på dagen hjalp han også med at dække vores eftermiddagsvogne………

eftermiddagsmad til vuggestuen

Marinade til svinekammen :

1 dl olivenolie
saft og skal fra 1 citron
2 tsk. dijonsennep
2 spsk. flydende dansk honning
En lille håndfuld persille
salt og peber

Bland alle ingredienserne sammen i en pose og kom kødet heri. Læg posen i køleskabet i min. 4 timer. (husk at juster mængden af marinade, alt efter hvor meget kød der bruges)

Svinekammen røg i ovnen ved 200 grader i 1 1/2 time – og blev serveret med dampet broccoli – kogte nye kartofler samt vores mandel – honning – sennepsdressing oprørt med lidt yoghurt/cremefraiche.


Related Posts

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber og kartofler klæder hinanden – og den her salat passer super godt med røget fisk. Men den fungere også rigtig godt sammen med grillet fisk. 4 personer 800 gram nye kartofler – kogte saft fra 1/2 citron 3 spsk olie 1 spsk honning flagesalt peber […]

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler samt salat med æbler/agurk vendt i en olie-/eddike dressing. Det var hvad de kære små fik serveret i vuggestuen i dag – Vera på 2 år har udnævnt retten til hendes nye ynglings-ret 🙂 Til 4 personer 500 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *