Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Forårsruller med store rejer

Forårsruller med store rejer

Forårsruller med rejer – det får vi ikke så ofte. Men en stor del af børnene er på sommerferie lige nu så det giver plads til lidt luksus for dem der er tilbage. Normalt får vi forårsruller enten som vegetar eller hakket kød. Vi fik ris – gnave grønt samt Soya til – vi spiste op !

10 ruller

300 gram spidskål eller hvidkål

120 gram porre eller forårsløg

1 finthakket rød chili

1 spsk fintrevet frisk ingefær

2 fed hvidløg finthakkede/pressede

100 gram bønnespirer

150 gram store rejer

Salt

Saft fra 1 lime – kan undlades

Evt lidt hakket koriander hvis du kan lide det – ellers undlad

10 stk forårsrulledej – jeg køber dem i min lokale kineske butik. Du kan også bruge filodej.

Smagsneutralt olie til stegning.

Snit kål og porre/forårsløg fint og steg dem i 1 spsk olie sammen med hvidløg, chili samt ingefær i ca. 5 min under omrøring. Tilsæt bønnespirer og rejer og køl af. Smag fyldet til.

Kom fyldet i dejen – og steg rullerne i rigeligt olie ved høj varme i nogle minutter til de er gyldne og sprøde. Servere med sojasovs og sød chiliesauce.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.