BønneRagout med pesto

BønneRagout med pesto

Spis den her Ragout med en skøn salat til.
Utrolig lækker vegetarret som vores 64 børn elsker.

Til 4 personer

300 gram sortøjebønner

Eller 600 gram fra dåse

5 fed hvidløg

2 kviste rosmarin

Grøntsagsbouillon til kogning

Læg bønnerne i blød i koldt vand natten over . Hæld vandet fra – kog bønnerne under låg sammen med hvidløg, rosmarin samt grøntsagsbouillon. Koges indtil de er møre kan godt tage 45 minutter. Tilsæt mere vand hvis de er ved at blive tørre.

Ragout

750 gram skrællet kartofler skåret i tern

500 gram knoldselleri skåret i tern

2 porre skåret i skiver

1 kvist Rosmarin, 2 fed hvidløg

Olivenolie til selleri samt porre

Salt/ peber

Kog kartoflerne i vand med salt, rosmarin samt toppen fra porrerne ,  – de skal være møre uden at de koger ud.

Bag de små tern af selleri i ovnen med lidt olie samt salt – indtil de er gyldne og møre.

Kom porrerne på panden med lidt olie, salt og peber – svits til de er klare.

Ved servering bland porre, selleri, bønner samt kartofler sammen med pesto (basilikum eller løvstikke ).
Smag til med salt & peber.

Giv parmesan til og server med en dejlig sprød grøn salat til.


Related Posts

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber og kartofler klæder hinanden – og den her salat passer super godt med røget fisk. Men den fungere også rigtig godt sammen med grillet fisk. 4 personer 800 gram nye kartofler – kogte saft fra 1/2 citron 3 spsk olie 1 spsk honning flagesalt peber […]

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler samt salat med æbler/agurk vendt i en olie-/eddike dressing. Det var hvad de kære små fik serveret i vuggestuen i dag – Vera på 2 år har udnævnt retten til hendes nye ynglings-ret 🙂 Til 4 personer 500 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *