Æggekage m/kartofler samt rød peber, brassede kartofler, tomatsalsa samt agurk vendt i hyldeblomst

Æggekage m/kartofler samt rød peber, brassede kartofler, tomatsalsa samt agurk vendt i hyldeblomst

Æggekage m/kartofler samt rød peber, brasede kartofler, tomatsalsa samt agurk vendt i hyldeblomst – det var lige præcis hvad vi fik i dag selvom det ikke stod på vores menuplan – men det kniber med at spise for de mindre børn her i sommervarmen også er retter som denne noget børnene gerne vil have.

 

Jeg har ikke nogen opskrift på det her – da det er så simpel en ret og lavet af rester. Æggekagen blev blandet med små tern af kogte kartofler samt rød peber, yoghurt, salt og peber og selvfølgelig æg 🙂 Salsa – var blot små modne cherry tomater, basilikum, olie samt salt. Og de små agurk tern blev lige vendt i lidt hyldeblomstsaft. Resten af kartoflerne blev ristet let på en pande………

 


Related Posts

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber og kartofler klæder hinanden – og den her salat passer super godt med røget fisk. Men den fungere også rigtig godt sammen med grillet fisk. 4 personer 800 gram nye kartofler – kogte saft fra 1/2 citron 3 spsk olie 1 spsk honning flagesalt peber […]

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler samt salat med æbler/agurk vendt i en olie-/eddike dressing. Det var hvad de kære små fik serveret i vuggestuen i dag – Vera på 2 år har udnævnt retten til hendes nye ynglings-ret 🙂 Til 4 personer 500 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *