Svensk pølseret – et hit hos børnefamilier – samt salat af broccoli, tørret frugt, appelsin og nødder

Svensk pølseret – et hit hos børnefamilier  – samt salat af broccoli, tørret frugt, appelsin og nødder

Svensk pølseret – et hit blandt børn og – og på travle hverdage.  I løbet af 30 minutter kan du stå med en ret, som både du og dine børn vil elske. Jeg synes godt retten kan blive lidt ensom, så jeg kan godt lide at få lidt salat til.

4 personer

1 kg kartofler
2 løg
1 fed hvidløg
Olie
1 tsk paprika
Lidt chili
2 spsk. ketchup
1 dåse tomatpuré (140 g)
400 – 500 g Brunch pølser
3 dl mælk
1 dl piskefløde
1-2 spsk. æblecidereddike
salt og peber
purløg

Kog kartoflerne møre. Lad dem køle af, pil dem og skær dem i skiver.

Hak løg og hvidløg og svits dem i lidt olie i en gryde, indtil de er gyldne. Tilsæt paprika, snittet chili, tomatkoncentrat, ketchup og svits et øjeblik.

Kom mælk og fløde i gryden og vend rundt. Kom kartoflerne i saucen og lad retten simre sammen i 5 minutter.

Skær pølserne i skiver og steg dem sprøde på en pande i lidt olie.

Kom de stegte pølser i gryderetten og kog forsigtigt igennem.

Tilsæt evt. lidt mere mælk eller vand, hvis saucen er blevet for tyk.

Smag til med æblecidereddike, salt og peber.

Server med et drys hakket purløg.

salat med broccoli og nødder

Salat med broccoli – se opskriften her http://kammerfruenogfedtegreven.dk/broccolisalat-med-toerret-frugt-blodappelsin-roedloeg-samt-noedder/


Related Posts

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber og kartofler klæder hinanden – og den her salat passer super godt med røget fisk. Men den fungere også rigtig godt sammen med grillet fisk. 4 personer 800 gram nye kartofler – kogte saft fra 1/2 citron 3 spsk olie 1 spsk honning flagesalt peber […]

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler samt salat med æbler/agurk vendt i en olie-/eddike dressing. Det var hvad de kære små fik serveret i vuggestuen i dag – Vera på 2 år har udnævnt retten til hendes nye ynglings-ret 🙂 Til 4 personer 500 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *