Skindstegt rødfisk med spinat – ristet nye kartofler

Skindstegt rødfisk med spinat – ristet nye kartofler

Nogen gange har de kære børn godt af at prøve nogle nye fiskeretter – så i dag kastede vi os ud i rødfisk – det blev spist med største velbehag, men de er også glade for fisk.

 

Rødfisken blev stegt på skindsiden indtil den næsten var færdig, vendt og fik meget kort tid den anden siden.

Spinaten som var frisk – blev renset og skyllet i kold vand- afdryppet. Med smidt på en pande med smeltet smør – og vendt rundt – så fik den en sjat fløde, honning samt salt og peber.

Kartofler samt squash blev vendt på en varm pande med lidt olie, rosmarin samt salt og peber.

Vi fik tomater skåret i små tern vendt i lidt olivenolie – samt vores abrikos-tomatpesto til.

 


Related Posts

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber og kartofler klæder hinanden – og den her salat passer super godt med røget fisk. Men den fungere også rigtig godt sammen med grillet fisk. 4 personer 800 gram nye kartofler – kogte saft fra 1/2 citron 3 spsk olie 1 spsk honning flagesalt peber […]

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler

Dampede rødspættefileter i urtesovs med kogte kartofler samt salat med æbler/agurk vendt i en olie-/eddike dressing. Det var hvad de kære små fik serveret i vuggestuen i dag – Vera på 2 år har udnævnt retten til hendes nye ynglings-ret 🙂 Til 4 personer 500 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *