Müsli bar ala tante Lone

Müsli bar ala tante Lone

Lone har sendt mig denne opskrift på Myslibarre som hun mente andre også ville elske.

Udover at Lone er et familiemedlem – er hun også en super god fotograf og en habil cykelrytter som gerne bestiger alperne i Frankrig 🙂

 

1 dåse kondenseret mælk 250 g grovvalsede havregryn 75 g kokosmel 100 g tørrede tranebær eller rosiner 125 g blandede kerner – græskar, solsikke og sesam 125 g hakkede hasselnødder eller mandler groft hakket

Hæld alle ingredienser sammen og bland godt. Fordel massen i en lille bradepande ca. 20-30 cm og tryk det rigtigt godt sammen. bages i en time 130 grader. l Lad køle af og skær i passende stykker. Opbevares i kagedåse.


Related Posts

Kikærterbøffer – her samlet til en burger

Kikærterbøffer – her samlet til en burger

Ynglings-bøffen på jobbet. Børnene er vilde med den her bøf måske fordi den bare består af kikærter, løg , hvidløg og få krydderier. Så kan du jo altid give den gas på tilbehøret. Her er den lavet som en burger, men det er blot een […]

Parmesanchips med nødder

Parmesanchips med nødder

Du skal bruge Ca 300 g parmesan, revet Ca 100 g valnødder, hakkede Ca 100 g  pistacienødder, hele Sådan gør du  Læg bagepapir på en bageplade. Riv parmesan så det dækker hele papiret. Spred nødderne over – jævnt fordelt. Bages på 200 grader i cirka 5-10 min. eller eller til osten […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *