Müsli bar ala tante Lone

Müsli bar ala tante Lone

Lone har sendt mig denne opskrift på Myslibarre som hun mente andre også ville elske.

Udover at Lone er et familiemedlem – er hun også en super god fotograf og en habil cykelrytter som gerne bestiger alperne i Frankrig 🙂

 

1 dåse kondenseret mælk 250 g grovvalsede havregryn 75 g kokosmel 100 g tørrede tranebær eller rosiner 125 g blandede kerner – græskar, solsikke og sesam 125 g hakkede hasselnødder eller mandler groft hakket

Hæld alle ingredienser sammen og bland godt. Fordel massen i en lille bradepande ca. 20-30 cm og tryk det rigtigt godt sammen. bages i en time 130 grader. l Lad køle af og skær i passende stykker. Opbevares i kagedåse.


Related Posts

Peanut Butter Granola

Peanut Butter Granola

Peanut Butter Granola her serveret ovenpå skyr. I vuggestuen vil det normalvis være yoghurt – da anbefalingerne er at børn under 1 år ikke bør spise skyr. De skal i stedet have tilbudt surmælksprodukter af sødmælkstypen og som ikke har for højt et proteinindhold.   […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *