Salat med oksekød, tomater, parmesan, avocado samt olie/eddike dressing

Salat med oksekød, tomater, parmesan, avocado samt olie/eddike dressing

En rigtig god måde at bruge en rest oksekød på – her var det roastbeef.
Salaten består ganske enkelt af salat, avocado , små cherry tomater hakket, parmesan høvlet samt en olie/eddike dressing med sennep og friske krydderurter.
Super lækker til frokost – eller til aftensmad med godt brød til 🙂

 

Dressing består af

INGREDIENSER
1 dl eddike, gerne æble
2 tsk sennep
½ tsk honning
Havsalt og sort peber
Evt. 1 fed hvidløg, knust eller revet
2 dl olivenolie
2 spsk krydderurter, hakkede

Det hele blandes sammen og hældes over salaten lige før servering.
Spis noget groft brød til.


Related Posts

Cookies med blå ost og valnødder

Cookies med blå ost og valnødder

Normalt laver jeg de her cookies med blå skimmel ost og valnødder. De er så suveræne gode til drinks – et godt glas vin. Men jeg laver dem faktisk også til børnene på jobbet – her er den blå ost bare udskiftet med parmesan. De […]

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Auberginer er enten en grøntsag man elsker eller hader – Børnene jeg laver mad til i det daglige er vilde med auberginer og retten her er meget populær. Jeg laver den gerne dagen i forvejen da den smager bedst dagen efter. Opskriften er til ca. 6 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *