Salat med frisk spidskål, bagt butternut squash, mandler, persillepesto og hjemmedyrket rucolaspirer, soltørret tomater, mozzarella samt bacon – det var min egen frokost idag 🙂
Den kan selvfølgelig også bruges som tilbehør til kylling eller et andet stykke kød.
Til 4 personer skal du bruge:
1 butternut squash – skåret i tern
200 gram bacon – kan undlades
200 gram bøffelmælk mozzarella
200-300 gram salat – for eksempel hjertesalat og rucola – eller hvad du foretrækker
60 gram mandler eller de nødder du foretrækker
1 – 1 1/2 dl pesto – persille eller basilikum
100 gram soltørret tomater
Skær butternut squashen i tern – læg dem på et stykke bagepapir sammen med baconen, og mandler og bag det hele ved 200 grader i 15-20 min.
Køles lidt af inden du vender det med salaten , mozzarella soltørret tomater og pesto.