Salat med bagt butternut Squash, spidskål, bacon samt mozzarella

Salat med bagt butternut Squash, spidskål, bacon samt mozzarella

Salat med frisk spidskål, bagt butternut squash, mandler, persillepesto og hjemmedyrket rucolaspirer, soltørret tomater, mozzarella samt bacon – det var min egen frokost idag 🙂

Den kan selvfølgelig også bruges som tilbehør til kylling eller et andet stykke kød.

Til 4 personer skal du bruge:

1 butternut squash – skåret i tern
200 gram bacon – kan undlades
200 gram bøffelmælk mozzarella
200-300 gram salat – for eksempel hjertesalat og rucola – eller hvad du foretrækker
60 gram mandler eller de nødder du foretrækker
1 – 1 1/2 dl pesto – persille eller basilikum
100 gram soltørret tomater

Skær butternut squashen i tern – læg dem på et stykke bagepapir sammen med baconen, og mandler og bag det hele ved 200 grader i 15-20 min.
Køles lidt af inden du vender det med salaten , mozzarella soltørret tomater og pesto.


Related Posts

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber og kartofler klæder hinanden – og den her salat passer super godt med røget fisk. Men den fungere også rigtig godt sammen med grillet fisk. 4 personer 800 gram nye kartofler – kogte saft fra 1/2 citron 3 spsk olie 1 spsk honning flagesalt peber […]

Æble Vinaigrette – lækkert til salat eller til noget helt andet

Æble Vinaigrette – lækkert til salat eller til noget helt andet

Æble vinaigrette – super lækker dressing til din salat English version here : http://kammerfruenogfedtegreven.dk/apple-vinaigrette/ Vinaigrette af æbler 1 dl æbleeddike 50 gram rørsukker 1 æble skrællet og skåret ud i mindre stykker 1 fed hvidløg i fintsnittet 1 tsk. frisk timianblade Juice af 1/2 citron […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *