Denne lækre grønne sandwich er den perfekte picnic til stranden, eller blot til frokosten. Serveret med en god smoothie eller nogle gode sprøde bagte kartofler.
Den søde og salte marinade gør noget for den ellers så kedelige tofu.Når det er stegt og sprød, er det det perfekte match for alle de sprøde frugt og grøntsager og cremet avocado. Den grønne hummus er lækker i denne sandwich.
INGREDIENSER
6 – 8 skiver god rugbrød
grøn hummus -Den grønne hummus er lavet af almindelig hummus oprørt med en stor håndfuld friske koriander ( kan undlades ) en stort håndfuld persille, et lille bundt purløg. Alt sammen hakket fint.)
1 stk hjertesalat
1 æble
1 agurk
1 avocado
saften fra 1 lime
1 bakke ærteskud
4-5 radiser
Honning & Soya sprøde Tofu
1 tsk koldpresset kokosolie
500 gr . blok fast tofu
3 spsk sojasauce
3 spsk honning eller agave/-ahornsirup
Dræn vandet fra tofuen.
Tør tofuen med et stykke køkkenrulle
Skær tofu blokken i 5 mm skiver (ca. 12 skiver).
I en lille skål, piskeris honning, eller agave-/ahornsirup samt soyasaucen
Hæld saucen over tofuen.
Lad tofuen marinere i 20 minutter, vend dem når der er gået 10 minutter.
Mens tofuen marineres , skæres agurk, æble og avocado, radiser samt salaten i tynde skiver.
Pres limesaften over æble og avocado, så de ikke bliver brune.
Når tofu har marineret i 20 minutter, opvarmes kokosolie på en pande medium varme.
Steg tofuen skiverne i 2 minutter på hver side, eller indtil de er helt gyldne og sprøde.
Så skal sandwichen samles :
Start med at smøre generøs skefuld af den grønne hummus på den første skive brød.
Fortsæt med lagdeling salat, æble, sprød tofu, agurk, avocado, radiser og ærteskud.
Top off med den anden skive brød.