Jeg havde fået 2 dejlige store skærisinger – flået men med hoved og ben. Det var mad nok til 4 personer – og selv om det ikke fremgår af billedet så fik vi også nye kartofler til.
Fisken blev lagt i et ovnfast fad med 2 løg skåret i fine tynde skiver – 1 dl hvidvin, 2 spsk. frisk citronsaft, 1stk laurbærblad samt 2 stilke timian – krydret med salt og peber. Dæk fadet med stanniol, og stil det i ovnen i ca. 25 min ved 200 grader.Servering: Løsn de øverste fileter fra benet med en kniv. Løft fileten over på tallerkenerne. Under benet ligger de nederste fileter parat til at blive serveret.
Da jeg havde en del forskellige svampe – blev de brunet godt af på en pande sammen med rosmarin, persille, timian samt salt og peber. Jeg tilsatte et lille skvat piskefløde ca 1/2 dl og lidt vand.
Salaten bestod af forskellige typer af salat samt jordbær samt peber. Også fik vi nye kogte kartofler til også 🙂