Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Jordbær Tiramisu – sommerlig og super nem og hurtig at lave

Jordbær Tiramisu – sommerlig og super nem og hurtig at lave

Jordbær Tiramisu – en super nem udgave som er hurtig at lave.

 

Til ca 6 personer :

125 g Biscotti
250 g mascarpone
300 g  græsk yoghurt eller Skyr
1 spsk. vanillesukker
2 spsk. sukker ( 1 spsk til jordbær samt 1 spsk til yoghurt )
Saften fra 1  halv økologisk appelsin
Cointreau (eller anden appelsinlikør) eller appelsinjuice
300-400 g jordbær (gem nogle bær til dekoration)

Fyld biscotti i en frysepose og knus dem i små stykker med en kagerulle. Fordel dem jævnt i 6 glas. Hæld Cointreau – efter behag – over biscotti ( Hvis du laver det til børn så brug i stedet  omkring en spiseskefuld appelsinjuice per glas selskab).
Rens og skær jordbær i halve eller kvarte, afhængig af størrelse. Lad dem stå i 10 minutter i en skål med en spsk Cointreau/juice og 1 spiseskefuld sukker.
I mellemtiden, omrøres mascarpone med yoghurt, 1 spsk sukker, vaniljesukker og saften fra appelsinen – pisk med en el-mixer.
Fordel  jordbær på biscotti, derefter cremen jævnt i alle glas. Pynt med jordbær og evt lidt mynte lad det trække mindst 1 time i køleskab. Tag dem ud 15 minutter før servering.

Tip : Du kan i stedet for Biscotti – bruge Brownie og chokolade cookies – smager vildt godt og så skifte Cointreau ud med f.eks Amaretto.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.