Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Pandekager med grøntsager samt salsa

Pandekager med grøntsager samt salsa

Lækre luftige pandekager med ricotta, grøntsager samt salsa – kan bruges til brunch eller som vi fik i dag til til vores eftermiddags måltid 🙂

 

Til ca 12 stk

2 stk rød peber , finthakkede

1 gulerod , finthakket

2 dl majskerner

2 forårsløg, finthakket

1 dl hvedemel

1 spsk finthakket persille

1/2 tsk oregano

salt/peber

1 spsk limesaft

1 tsk honning

2 dl ricottaost

2 dl hytteost

3 æg

1 tsk bagepulver

3 spsk olivenolie

Svits halvdelen af de røde peber samt gulerod i lidt olivenolie i 5 min. Tilsæt halvdelen af majskerner, alt oreganoen, lidt salt og svits i yderligere 2 min. Afkøl det lidt. Kom blandingen i en skål med ricotta, hytteost, hvedemel, bagepulver, æg samt lidt salt. og mix det godt sammen.

Kom lidt olie på panden og steg 4 mindre pandekager – 2 min på hver side. Lav resten på følgende måde. Kom resten af peberfrugten, gulerod, majskerner samt forårsløg, limesaft, persille og honning i en skål – bland det godt sammen og server til pandekagerne.

Du kan sagtens lave almindelige pandekager uden ricotta og hytteost – også kommer grøntsager i.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *