Lækre luftige pandekager med ricotta, grøntsager samt salsa – kan bruges til brunch eller som vi fik i dag til til vores eftermiddags måltid 🙂
Til ca 12 stk
2 stk rød peber , finthakkede
1 gulerod , finthakket
2 dl majskerner
2 forårsløg, finthakket
1 dl hvedemel
1 spsk finthakket persille
1/2 tsk oregano
salt/peber
1 spsk limesaft
1 tsk honning
2 dl ricottaost
2 dl hytteost
3 æg
1 tsk bagepulver
3 spsk olivenolie
Svits halvdelen af de røde peber samt gulerod i lidt olivenolie i 5 min. Tilsæt halvdelen af majskerner, alt oreganoen, lidt salt og svits i yderligere 2 min. Afkøl det lidt. Kom blandingen i en skål med ricotta, hytteost, hvedemel, bagepulver, æg samt lidt salt. og mix det godt sammen.
Kom lidt olie på panden og steg 4 mindre pandekager – 2 min på hver side. Lav resten på følgende måde. Kom resten af peberfrugten, gulerod, majskerner samt forårsløg, limesaft, persille og honning i en skål – bland det godt sammen og server til pandekagerne.
Du kan sagtens lave almindelige pandekager uden ricotta og hytteost – også kommer grøntsager i.