Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Kyllingebryst farseret med hakket kylling samt salat af courgetter, tomater, rødløg

Kyllingebryst farseret med hakket kylling samt salat af courgetter, tomater, rødløg

Der er gået forår – pip – og karse i madlavningen i vuggestuen. Alle steder på vores gange – hylder og stuer er børnene ved at gøre klar til påske. Der breder sig en duft af karse overalt – og i de sidste par dage har vi fået kylling – først som farsbrød og i dag fik vi kyllingbryst med fars og en forårssalat til.

hoved med græs

 I dag fik vi fyldt kyllingebryst med kogte kartofler, dampet broccoli samt en salat af courgetter, tomater og løg – samt en creme fraiche dressing til.

 

Fyldt/farseret  kyllingebryst

(4 personer)

2 stk. kyllingebryst
200 hakket kyllingekød
1 æg
1 bt. bredbladet persille
4 stængler frisk timian
2 tsk. salt
1 tsk. peber

Det hakkede kød tilsættes salt, peber, æg og hakket persille. Træk bladene af timian og røres i farsen. Rids en rille i siden af kyllingebrystet og skub farsen ind. Drys med salt og peber. Steges i ovn ved 180 grader i circa 45 minutter.

Dressingen bestod af hakket persille, dild samt salt og peber, 9 % creme fraiche.

Salat : 1 gul eller grøn courgette – 1 rødløg fint hakket, 200 gram cherry tomater – ristes let på en pande med lidt olivenolie og serveres med dressingen.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.