Der er gået forår – pip – og karse i madlavningen i vuggestuen. Alle steder på vores gange – hylder og stuer er børnene ved at gøre klar til påske. Der breder sig en duft af karse overalt – og i de sidste par dage har vi fået kylling – først som farsbrød og i dag fik vi kyllingbryst med fars og en forårssalat til.
I dag fik vi fyldt kyllingebryst med kogte kartofler, dampet broccoli samt en salat af courgetter, tomater og løg – samt en creme fraiche dressing til.
Fyldt/farseret kyllingebryst
(4 personer)
2 stk. kyllingebryst
200 hakket kyllingekød
1 æg
1 bt. bredbladet persille
4 stængler frisk timian
2 tsk. salt
1 tsk. peber
Det hakkede kød tilsættes salt, peber, æg og hakket persille. Træk bladene af timian og røres i farsen. Rids en rille i siden af kyllingebrystet og skub farsen ind. Drys med salt og peber. Steges i ovn ved 180 grader i circa 45 minutter.
Dressingen bestod af hakket persille, dild samt salt og peber, 9 % creme fraiche.
Salat : 1 gul eller grøn courgette – 1 rødløg fint hakket, 200 gram cherry tomater – ristes let på en pande med lidt olivenolie og serveres med dressingen.