Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Carpaccio af portobellosvampe med nødder

Carpaccio af portobellosvampe med nødder

Svampe carpaccio med nødder, baby spinat og rucola – Lækker forret, hvor du skærer de rå svampe i supertynde skiver.

Til 4 personer

400 gram store portobellosvampe eller champignon

Saften fra 1/2 citron

3 spsk olie

salt & peber

100 gram ristet hasselnødder

1 håndfuld rucola

1 håndfuld baby spinat

Skær svampene i tynde skiver og læg dem tagvis på tallerkener. Dyp dem med en marinade lavet af citronsaft,olivenolie samt slat og peber. Drys med grofthakket ristede nødder, spinat og rucola – servere straks.

Du kan også servere den med rødløg der er vendt i :

4 spsk. rigtig god olivenolie
1 tsk balsamico eddike

1 knsp sukker
2 rødløg – fint hakket
Hakket persille – Ca 2 spsk.

Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.