Carpaccio af portobellosvampe med nødder

Carpaccio af portobellosvampe med nødder

Svampe carpaccio med nødder, baby spinat og rucola – Lækker forret, hvor du skærer de rå svampe i supertynde skiver.

Til 4 personer

400 gram store portobellosvampe eller champignon

Saften fra 1/2 citron

3 spsk olie

salt & peber

100 gram ristet hasselnødder

1 håndfuld rucola

1 håndfuld baby spinat

Skær svampene i tynde skiver og læg dem tagvis på tallerkener. Dyp dem med en marinade lavet af citronsaft,olivenolie samt slat og peber. Drys med grofthakket ristede nødder, spinat og rucola – servere straks.

Du kan også servere den med rødløg der er vendt i :

4 spsk. rigtig god olivenolie
1 tsk balsamico eddike

1 knsp sukker
2 rødløg – fint hakket
Hakket persille – Ca 2 spsk.

Related Posts

Lasagne med tofu, tomat og portobellosvampe

Lasagne med tofu, tomat og portobellosvampe

Når man laver mad i en institution er der alle mulige hensyn der skal tages. Vi har børn med mælkeallergi – glutenallergi, ikke spisende okse/kalve/svinekød/skaldyr…….. Så er den her lasagne et rigtig godt bud –  hvor alle kan spise med. Varianten på billedet er tofuen […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *