Skip to content
Salsa af rabarber
Jeg er vild med den her salsa – den er helt genial til fisk – men kan i høj grad også bruges til alt muligt andet.
Opskriften afhænger lidt af hvor store dine rabarber er – men jeg brugte 3 stk. til den her portion. Så brugte jeg et stort bananskalotteløg – 2 forårsløg – 1/2 rød Chilie – 3 spsk. æbleeddike – 2 tsk. honning – salt.
Start med at snitte rabarber i skiver – kog dem i vand i ca. 30 sekunder – tag dem af og hæld dem i en skål med koldt vand. De skal have bid !
Snit forårsløg – chili samt løg fint – og vend dem i en blanding af eddike og honning.
Afdryp rabarber i en sigte og bland dem derefter i ovenstående – smag til med salt og du kan evt. tilsætte mere chili eller cayennepeber – og hvis du synes det er for surt kan du evt. tilsætte mere honning.
Er helt genialt til fisk eller kylling………..