Her er en ret som ikke mange børn kan modstå – dejlige sprøde og meget knasende nuggets , så bliver der spist igennem. Vi fik en meget frisk mangodip samt en salsa til – der blev spist op !
Mango dip
1 moden mango ( befriet fra skallen )
3 dl græsk yoghurt
1/2 – 1 rød chili
Saften fra 1 lime
2 stk. forårsløg hakket
Salt/peber
Kom det hele i en skål og blend det……… og smag til med salt og peber
Salsa
4 tomater
1 avocado
1 løg
Lidt olivenolie
Reven skal fra en citron
1 spsk citron saft
1-2 fed knust hvidløg
Hak løg , tomater samt avocado groft og læg dem i en skål.
Bland hvidløg og reven citron skal i .
Smag til med citron saft og lidt salt.
Nuggets
500 g kyllingefilet eller bryst uden skind og ben
50 g mel
3 æg
125 g groft rasp helst Panko rasp
1 tsk. salt samt peber
olivenolie til stegning
Skær kyllingestykkerne i strimler. Vend dem i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat salt/peber.Varm olie på en pande og steg kyllingestykkerne på begge sider, til de er godt sprøde og kyllingen gennemstegt.
De voksne kan evt. få en salat til 🙂
1 thought on “Knasende sprød kylling med Mango dip samt salsa”