Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Salat af rå – / kogte asparges , parmesan samt dild

Salat af rå – / kogte asparges , parmesan samt dild

Jeg havde lidt småtravlt på jobbet i dag og fik derfor ikke lavet den helt store frokost til mig selv – så det blev til den her salat – 

asparges salat med parmesanost & dild

1 bundt grønne asparges

150 gram grønne ærter

Parmesan ost høvlet (lidt efter hvor meget du selv synes)

En håndfuld hakket dild

6 spsk. Olivenolie

Saft fra 1 citron

Salt-peber

Jeg har høvlet de grønne asparges med en kartoffelskræller – den ene halvdel af dem har jeg dampet i kogende vand i 1 min og derefter afkølet. De grønne ærter er optøet fra frost.

Så har jeg høvlet noget parmesan også med min kartoffelskræller – hakket dilden fint – blandet citronsaft – olivenolie samt salt og peber sammen.

Det hele er anrettet på et fad – også er der hældt olie-/citron blanding over.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.