Risbudding med mangocreme

Risbudding med mangocreme

Det er ikke så tit vi får ris budding – men når vi får det så er det som oftest om eftermiddagen med frisk frugt til. Vuggestue børnene er glad for retten – måske fordi det er så nemt at tygge. Til vores jubilæum fik børnene serveret den i små glas med mangocreme hældt over. Herhjemme får mine egne børn serveret den med mangocreme samt is eller sorbet til – det kan man bare ikke i vuggestuen da det er svært at håndtere til så mange børn.

BUDDING 

2 dl mælk
Kornene fra 1/2 vaniljestang
50 g sukker
65 g risottoris
2 dl kokosmælk

I en tykbundet gryde koges mælk, vanilje og sukker op. . Kom risene i mælken og kog under svag varme i ca. en time eller til risene er møre. Kom buddingen i køleskabet og køl ned.

Når buddingen er kold, skal den røres godt igennem. Der skal muligvis tilsættes en skefuld kokosmælk for at gøre den perfekt cremet, men husk, at den på ingen måde må være flydende.

MANGOSAUCE
125 g mangopuré (fint blendet mango)
40 g smør

Lun puréen under svag varme, kom puréen i en blender og blend mens smørret tilsættes lidt ad gangen. Opbevar på køl.

Anret buddingen med cremen ovenpå – friske stykker mango skåret i tern og giv is eller sorbet til 🙂

ris dessert jubilæum


Related Posts

Knasende sprød kylling med Mango dip samt salsa

Knasende sprød kylling med Mango dip samt salsa

Her er en ret som ikke mange børn kan modstå – dejlige sprøde og meget knasende nuggets , så bliver der spist igennem. Vi fik en meget frisk mangodip samt en salsa til – der blev spist op ! Mango dip 1 moden mango ( befriet […]

Panissa Ris – vegetar udgave

Panissa Ris – vegetar udgave

Børnene er vilde med retten her – nogen gange får vi bacon i eller italiensk pølse i – men faktisk kan de bedst lide den her variant. Og alle kan spise med selv de mindste børn i vuggestuen. Panissa Ris – vegetar udgave 300 gram […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *