På jobbet står jeg til tider med en rest pasta som børnene ikke lige fik spist. Da budgettet er lille bliver alt brugt og lavet om til en anden ret.
De er små snitter er rigtig gode til madpakken med lidt salat til – og på vores ” smør selv ” dag er de et stort hit – eller hvis børnene skal på tur i deres madpakker.
De kan bages som muffins i stedet for at bage dem i en firkantet form.
De består af kogt pasta, revet squash, ricotta, æg , cheddar samt lidt mel. Du kan bruge revet gulerødder i stedet for – eller tilsætte bacon, mulighederne er mange.
Her er de serveret med grillet grøntsager.
Ingredienser :
140 gram små tørret pasta – hvis ikke du har en rest af kogte pasta
1 stor squash, revet eller 2-3 hvis de er små
200 gram ricotta eller hytteost
130 gram revet Cheddar
2 spsk olivenolie
4 æg
150 gram mel
1 tsk bagepulver
Havsalt og sort peber
30 gram revet Cheddar, til at drysse ovenpå
Sådan gør du :
1. Forvarm din ovn til 180 ° . Kog pastaen i saltet efter anvisningen på pakken , eller indtil al dente . Hæld vandet fra og sæt den til side.
2. Kom pasta, squash , ricotta , cheddar , olie , æg , mel , salt og peber i en skål og bland det godt. kom fyldet i en let smurt 20cm x 30cm form foret med non-stick bagepapir . Drys med ekstra cheddar og bages i 35-40 minutter , eller til de er gyldne og bagt . Du kan også vælge at bage fyldet i muffinsforme.
3. Køl af og skæres i firkanter.
De kan fryses i mindre portioner.