Ovnbagt torsk med kokosmælk, knoldselleri, forårsløg, tomater samt ris

Ovnbagt torsk med kokosmælk, knoldselleri, forårsløg, tomater samt ris

Fisk med kokosmælk er bare et hit hos vuggestuebørn – så er det næsten ligegyldigt hvilken fisk det er så bliver der spist op. I dag fik vi ovnbagt torsk med knoldselleri, friske små cherry tomater, forårsløg, , dild, lime, chili, kokosmælk – vi pyntede med æbler fordi vi havde så mange af dem. Vi fik ris til – som Alexander lige udtrykte det imens han guffede i sig – det smager helt perfekt 😀 – han er næsten 3 år ……. Så bliver det ikke meget bedre at være madmor.

600 – 700 gram torsk eller anden hvid fisk – skåret i mindre stykker

1 dåse kokosmælk

1 bundt forårsløg – snittet

1 lille knoldselleri – skåret i stave eller tern

1 lille bundt dild – fint hakket

saften fra 2 lime

1 bakke små cherry tomater – skåret i mindre stykker

1 citron skåret i mindre stykker

1 lille rød chili finthakket

Salt og peber

1 æble skåret i mindre stykker til pynt

Først skal alle grøntsagerne rensede og skæres – fisken lægges i et ovnfast fad smurt med lidt olivenolie. Dernæst hældes saften fra limen over og fisken krydres med salt og peber. På en pande med lidt olie svitses knoldselleri – tomater – chili, citronbåde samt forårsløg i 1-2 min – tilsæt kokosmælk sat dild, salt & peber. Gives et meget kort opkog.

Hæld over fisken og sættes i ovnen ved 200 grader  i ca. 30-35 minutter. Serves med ris og kan evt. pyntes med friske æblestykker.


Related Posts

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Is er lig med sommer – her med en opskrift på en meget velsmagende af slagsen. Kokosmælk med chokolade, kokosmælk med vanilje samt jordbær – så bliver det ikke meget mere lækkert .   Opskriften er til 8 af slagsen. – 1 dåse kokosmælk – 3spsk kakao – 5 […]

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Auberginer er enten en grøntsag man elsker eller hader – Børnene jeg laver mad til i det daglige er vilde med auberginer og retten her er meget populær. Jeg laver den gerne dagen i forvejen da den smager bedst dagen efter. Opskriften er til ca. 6 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *