Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte

MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte

MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte.

Mit bidrag til MadbloggerUdfordringen #4– er en miso marineret torsk. Torsken er leveret af skagenfood.dk – jeg vidste ikke hvilken fisk jeg fik tildelt . Min store udfordring er at jeg normalt blogger om mad til børn – den her opskrift er ikke til børn idet den indeholder sake. Og den smager bare forkert uden sake. Vi fik soba nudler til.

Opskriften er til 4 personer

Til marinaden

60 ml Mirin

60 ml sake

3 spsk. sukker

4 spsk. hvid miso pasta

Det hele røres godt sammen.

Fisk – 600 gr. torskefilet

Kom torsken i en beholder med låg og hæld marinaden over – gemt lidt til at dyppe fisken, tilbehør i. Sættes på køl i mindst 1 døgn.

Tilbehør

2-3 pak choy

1 bakke bøgehatte

ris, nudler

Fisken – Tør forsigtigt  (med fingrene) eventuel overskydende miso marinade af  fiskefileter , men ikke skylle fisken . Læg fisken på grillen og grill på begge sider , indtil overfladen bliver brun . Hvis ikke du har en grill, grillpande så bruge en meget varm pande. Tag fisken af og læg den i et ovnfast fad og bag den færdig ved 220 grader i 10 min. Rist dine bøgehatte på en pande i lidt fedtstof – damp dine pak choy i lidt saltet vand i 2 min. Servere retten med ris eller nudler samt lidt dip fra marinaden.


Related Posts



1 thought on “MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.