MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte

MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte

MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte.

Mit bidrag til MadbloggerUdfordringen #4– er en miso marineret torsk. Torsken er leveret af skagenfood.dk – jeg vidste ikke hvilken fisk jeg fik tildelt . Min store udfordring er at jeg normalt blogger om mad til børn – den her opskrift er ikke til børn idet den indeholder sake. Og den smager bare forkert uden sake. Vi fik soba nudler til.

Opskriften er til 4 personer

Til marinaden

60 ml Mirin

60 ml sake

3 spsk. sukker

4 spsk. hvid miso pasta

Det hele røres godt sammen.

Fisk – 600 gr. torskefilet

Kom torsken i en beholder med låg og hæld marinaden over – gemt lidt til at dyppe fisken, tilbehør i. Sættes på køl i mindst 1 døgn.

Tilbehør

2-3 pak choy

1 bakke bøgehatte

ris, nudler

Fisken – Tør forsigtigt  (med fingrene) eventuel overskydende miso marinade af  fiskefileter , men ikke skylle fisken . Læg fisken på grillen og grill på begge sider , indtil overfladen bliver brun . Hvis ikke du har en grill, grillpande så bruge en meget varm pande. Tag fisken af og læg den i et ovnfast fad og bag den færdig ved 220 grader i 10 min. Rist dine bøgehatte på en pande i lidt fedtstof – damp dine pak choy i lidt saltet vand i 2 min. Servere retten med ris eller nudler samt lidt dip fra marinaden.


Related Posts

Fiskepie med torsk, spinat samt pastinak/kartoffelmos

Fiskepie med torsk, spinat samt pastinak/kartoffelmos

Fredag stod menuen på fiskepie i vuggestuen – det er altid en lille smule svært for de kære børn at spise retter hvor alt er blandet sammen og de ikke kan se de forskellige ingredienser – lige bortset fra kødsovs . Men alt i alt […]

Ovnbagt torsk med kokosmælk, knoldselleri, forårsløg, tomater samt ris

Ovnbagt torsk med kokosmælk, knoldselleri, forårsløg, tomater samt ris

Fisk med kokosmælk er bare et hit hos vuggestuebørn – så er det næsten ligegyldigt hvilken fisk det er så bliver der spist op. I dag fik vi ovnbagt torsk med knoldselleri, friske små cherry tomater, forårsløg, , dild, lime, chili, kokosmælk – vi pyntede med […]



1 thought on “MadbloggerUdfordringen #4: Miso marineret torsk med pak choy samt bøgehatte”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *