Kikærtesuppe – forklædt som Egernsuppe

Kikærtesuppe – forklædt som Egernsuppe

Kikærtesuppe – forklædt som Egernsuppe. Vi har fået en ny dreng i vuggestuen – han er 2 1/2 år gammel og er meget nysgerrig hvad der foregår i køkkenet. Så forleden dag talte vi om hvilken suppe han rigtig god kunne lide- hmmmm det bedste jeg ved er egernsuppe 😀 . Så da lejligheden bød sig servere jeg selvfølgelig egernsuppe for ham. Vi var dog løbet tør for egern lige netop den dag så jeg erstattede egernet med kikærter og tilsatte lidt rød karry pasta – han var tilfreds fordi det var jo han ynglings suppe.

 

Til 4 personer

1 dåse kikærter

1 bagekartoffel

2 fed hvidløg – presset

1 løg

1 dåse kokosmælk

Frisk revet ingefær – ca. 1 spsk.

1 spsk. olie

salt – peber

1 spsk. rød karry pasta

Lidt frisk persille ( 1 lille bundt )  – fint hakket

1 liter grøntsagsbouillon

Skær løget ud – det samme gælder kartoflen i mindre stykker. Varm olien op i en gryde og svits løg og kartofler uden at det tager farve. Tilsæt hvidløg – karrypasta, ingefær og rør godt rundt. Tilsæt bouillon og kikærter- og lad suppen simre i 15 min . Tilsæt kokosmælken og kog i ca. 3 min – blend suppen med en stavblender – tilsmag med salt og peber. Tilsæt til sidst den fint hakket persille – og servere med godt brød til. Vi pyntede suppen med ristet rugbrødstern og friske æbletern.


Related Posts

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Is er lig med sommer – her med en opskrift på en meget velsmagende af slagsen. Kokosmælk med chokolade, kokosmælk med vanilje samt jordbær – så bliver det ikke meget mere lækkert .   Opskriften er til 8 af slagsen. – 1 dåse kokosmælk – 3spsk kakao – 5 […]

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Auberginer er enten en grøntsag man elsker eller hader – Børnene jeg laver mad til i det daglige er vilde med auberginer og retten her er meget populær. Jeg laver den gerne dagen i forvejen da den smager bedst dagen efter. Opskriften er til ca. 6 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *