Kogt torskerogn til frokost

Kogt torskerogn til frokost

I dag fik jeg leveret 2 kg frisk torskerogn – så lækkert. Og da jeg havde taget en fridag kunne jeg nyde et stort stykke hjemmebagt rugbrød med torskerogn, kapers, citron mayonnaise, rødløg og masser af dild – mums det var lækkert .

 


Related Posts

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber og kartofler klæder hinanden – og den her salat passer super godt med røget fisk. Men den fungere også rigtig godt sammen med grillet fisk. 4 personer 800 gram nye kartofler – kogte saft fra 1/2 citron 3 spsk olie 1 spsk honning flagesalt peber […]

Ramsløgspesto lavet på en lidt anderledes måde…….

Ramsløgspesto lavet på en lidt anderledes måde…….

Min pesto lavet af ramsløg er lavet på en lidt anderledes måde – jeg rister nemlig mine ramsløg på en pande med olie – til de er helt sprøde og lækre. Det giver bare en helt anderledes dejlig smag – meget lækkert. Jeg bruger hellere […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *