Fiskefrikadeller med krydderurter samt bulgur

Fiskefrikadeller med krydderurter samt bulgur

Vi er meget glade for fiskefrikadeller i vuggestuen – også laver jeg en ordentlig portion så der også er til vores rugbrødsdage………..

Fiskefrikadeller 4 personer

 

600 g hakket fiskekød ( vi bruger sej, torsk og laks ) men alt kan bruges…..

75 g røget bacon

2 stk. æg

3 spsk. mel

2 dl sødmælk

2 dl fløde

0,5 bundt dild

0,5 bundt kørvel

0,5 bundt purløg

2 spsk kapers

Salt &  Peber 

Rør det hakkede fiskekød sejt med ca. 1 tsk. salt og tilsæt ca. 1 tsk. knust sort peber. Hak røget bacon meget fint og tilsæt det sammen med et stort fintrevet løg. Tilsæt æggene et ad gangen og rør imellem hvert æg. Rør melet i farsen. Når melet er rørt i, tilsætter du fløden. Derefter mælken. Hak alle krydderurter og kapers og rør dem i. Lad farsen stå ½-1 time på køl og smag så på farsen (steg evt. en lille prøvedelle). Juster evt. med lidt salt og peber. Sørg nu for at krydre godt – der er en verden til forskel på en underkrydret delle – og en delle der er krydret godt! Steg dellerne på en pande i rigeligt smør/olie til de er dejligt sprøde og gyldne på begge sider.

I dag fik vi den her bulgursalat til :

http://kammerfruenogfedtegreven.dk/bulgur-med-masser-af-groent/

 

 


Related Posts

Cremet bagt kålrabisuppe i uge 2 – vuggestuen

Cremet bagt kålrabisuppe i uge 2 – vuggestuen

Uge 2 menuplan for vuggestuen bestod blandet af :   Grød af speltkerner samt flager samt frisk frugt Fiskefrikadeller med ovnbagte rodfrugter Suppe af kålrabi med hj. bagt brød   Relateret

Spicy kyllingkrebinetter med ananaschutney, tomatiseret bulgur

Spicy kyllingkrebinetter med ananaschutney, tomatiseret bulgur

Det er ikke særligt ofte jeg laver krebinetter til børnene – de er vilde med dem, men det er et lidt større arbejde at lave til 74 børn. Jeg blander krydderier og grøntsager i , både for at få lidt flere grøntsager i dem og […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *