Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Edamame mos eller hummus

Edamame mos eller hummus

Jeg havde en stor pose med Edamame bønner i fryseren som jeg i dag lavede lidt anderledes end jeg plejer. Normalt bruger jeg dem til hummus hvor de bliver blendet sammen med hvide bønner. Men i dag brugte jeg dem som de var blendet sammen med citronsaft, hvidløg, olivenolie samt 1/2 rød chili .

Jeg fik denne herlige mos til min lakseburger  – se opskriften her http://kammerfruenogfedtegreven.dk/lakseburger-af-kogt-laks-samt-kartofler/

400 gram edamame bønner – optøede

saft fra 1 hel citron

2 fed hvidløg

Olivenolie

1/2 rød chili

Salt / peber

Det hele blendes sammen til en lind masse og tilsmages med salt samt peber.

Hvis du vil lave en hummus så skal der bruges ca. 200 gram edamame bønner samt 200 gram hvide kogte bønner ( kikærter kan også bruges). Saften fra 1 citron, 2 fed hvidløg, 1 spsk. tahin , 3 tsk. stødt spidskommen samt salt. Det hele blendes sammen med olivenolie til en lind masse.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *