Cremet kartoffel – gulerodsuppe med cashewnødder

Cremet kartoffel – gulerodsuppe med cashewnødder

Farven på den her suppe får vores tanker hen på varmere vejr og masser af solskin . Det er cashewnødderne der gør suppen lækker cremet.
Suppen var et stort hit hos samtlige børn på jobbet. Den er også meget børnevenlig både i smag og konsistens.

2 stk løg
3 fed hvidløg
Olivenolie
5 stk gulerødder
3 stk Bagekartofler ( evt 1 ekstra hvis du vil have lidt til topping )
50 g cashewnødder
1 l vand
1 tern grøntsagsbouillon
2 spsk æblecidereddike
salt og peber

Tilberedning
Hak løg og hvidløg, og svits i en gryde med olie, uden at de tager farve. Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i grove tern. Vend med løgene. Kom cashewnødder heri, og svits lidt. Kom nu vand og bouillonterning heri, og lad simre under låg i 20 minutter. Blend suppen cremet, og smag til med æblecidervineddike, salt og peber. Servér brød til.
Du kan også toppe suppen med ristet kartofler som jeg har gjort her. Jeg har skåret en kartoffel i tern og bagt dem i ovnen i lidt olie.


Related Posts

Blomkålscurry med cremet cashewsauce

Blomkålscurry med cremet cashewsauce

Blomkålscurry er en nem og skøn vegetarisk ret – serveret med ris og evt et stykke naan brød til. Min blomkålscurry er lavet med en lækker cremet sauce af cashewnødder, soltørret tomater og en masse dejlige krydderier. Jeg laver den i ovnen , synes blomkålen […]

Kartoffel-Porresuppe med torsk

Kartoffel-Porresuppe med torsk

Jeg har lige som  mange andre været ramt af en ordentlig gang influenza – så jeg er indtaget en del suppe i den forgangne uge . Men i dag fandt jeg lidt torsk i fryseren som jeg så serveret sammen med suppen. Lækkert 🙂 Foto er fra én […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *