Cannelloni med oksekød, spinat samt tomatsovs – Quinoa salat

Cannelloni med oksekød, spinat samt tomatsovs – Quinoa salat

Børn er vilde med pasta – og den her ret kan de rigtig godt lide. I dag fik vi en Quinoa salat til – Jeg havde lidt rester tilbage fra vores spidskål salat så det blev blandet sammen med Quinoa og tilsat lidt friske krydderurter. Vi fik tomatsovs til men den blev altså spist inden jeg nåede at tage mit billede.

 Cannelloni med oksekød og spinat med tomatsovs.

4 personer

Kødfyld

1 løg

2 fed hvidløg

olie til stegning

300 g hakket oksekød

200 gr frossen spinat eller 1 kg frisk

½ bundt basilikum

Salt og friskkværnet peber

Samt 250 g friske lasagneplader

Tomatsauce

3 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

1 flaske mosede tomater (580 g)

2 tsk tørret oregano

Salt og friskkværnet peber

Spinat: skyl din spinat godt hvis du bruger den frisk .

Kødfyld: Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Opvarm en gryde med olie, og steg løg og hvidløg ved middel varme et par minutter. Kom kødet i gryden og lad det blive brunt. Tilsæt et par skefulde af de mosede tomater, du skal bruge til tomatsaucen, og gem resten af flaskens indhold til saucen. Tilsæt hakket basilikum og din spinat og smag kødfyldet til med salt og peber. Afkøl lidt

Tomatsauce: Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde skiver. Opvarm en gryde med olie og steg hvidløget ganske kort. Tilsæt mosede tomater, varm tomatsaucen hurtigt igennem og smag til med oregano, salt og peber.

Tænd ovnen på 185º.

Læg lidt fyld i den ene ende af en lasagneplade og rul lasagnen om fyldet. Læg de fyldte cannelloni i et ovnfast fad. Hæld tomatsaucen over cannellonierne. Dæk fadet med stanniol og bag cannellonierne i ovnen ved 200 grader i 35 minutter.

Serveres med salat.

Quinoa salat med kål – granatæble – persille – forårsløg – se den her :

http://kammerfruenogfedtegreven.dk/quinoa-salat-med-foraarsloegkaalpersille-samt-granataeble/

 

 


Related Posts

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber salat med kartofler, fennikel og dild – serveret med røget makrel

Rabarber og kartofler klæder hinanden – og den her salat passer super godt med røget fisk. Men den fungere også rigtig godt sammen med grillet fisk. 4 personer 800 gram nye kartofler – kogte saft fra 1/2 citron 3 spsk olie 1 spsk honning flagesalt peber […]

Æble Vinaigrette – lækkert til salat eller til noget helt andet

Æble Vinaigrette – lækkert til salat eller til noget helt andet

Æble vinaigrette – super lækker dressing til din salat English version here : http://kammerfruenogfedtegreven.dk/apple-vinaigrette/ Vinaigrette af æbler 1 dl æbleeddike 50 gram rørsukker 1 æble skrællet og skåret ud i mindre stykker 1 fed hvidløg i fintsnittet 1 tsk. frisk timianblade Juice af 1/2 citron […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *