Spinatsuppe med kokosmælk, lime, chili, bacon samt brød med parmesan

Jeg har høstet spinat i dag – lige pludselig væltede det bare op ! Så selv om menuplanen sagde noget andet på jobbet blev den lavet om – og vi fik spinatsuppe – mums siger jeg og børnene.spinatsuppe med kokos

Spinatsuppe til 4 personer

500 gram frisk eller frossen spinat

1 dåse kokosmælk

1/2 rød chili

2 fed hvidløg hakket

2 løg hakket

Lidt olie

12 liter grønsagsbouillon

saft fra 1 lime

salt/peber

125 g bacon i tynde skiver

Brød – vi fik brød med lidt olie samt fintrevet parmesan – lige bagt i ovnen et par minutter på hver side. Eller brødet skal blot blive gylden ……

Svits løg, hvidløg samt chili i lidt olie. Tilsæt bouillon, kokosmælk og spinat. Lad det småkoge under låg i ca. 20 minutter. Først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle og del derefter den sprøde bacon i mindre stykker.

Tag gryden af varmen og blend indholdet med en stavblender. Til sidst tilsætter du limesaften, og så er suppen klar til servering.


Related Posts

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Ispinde med kokosmælk, chokolade, jordbær, vanilje – så lækkert !

Is er lig med sommer – her med en opskrift på en meget velsmagende af slagsen. Kokosmælk med chokolade, kokosmælk med vanilje samt jordbær – så bliver det ikke meget mere lækkert .   Opskriften er til 8 af slagsen. – 1 dåse kokosmælk – 3spsk kakao – 5 […]

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Ristede auberginer i karry, kokosmælk serveret med perlespelt

Auberginer er enten en grøntsag man elsker eller hader – Børnene jeg laver mad til i det daglige er vilde med auberginer og retten her er meget populær. Jeg laver den gerne dagen i forvejen da den smager bedst dagen efter. Opskriften er til ca. 6 […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *