Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Spinatsuppe med kokosmælk, lime, chili, bacon samt brød med parmesan

Jeg har høstet spinat i dag – lige pludselig væltede det bare op ! Så selv om menuplanen sagde noget andet på jobbet blev den lavet om – og vi fik spinatsuppe – mums siger jeg og børnene.spinatsuppe med kokos

Spinatsuppe til 4 personer

500 gram frisk eller frossen spinat

1 dåse kokosmælk

1/2 rød chili

2 fed hvidløg hakket

2 løg hakket

Lidt olie

12 liter grønsagsbouillon

saft fra 1 lime

salt/peber

125 g bacon i tynde skiver

Brød – vi fik brød med lidt olie samt fintrevet parmesan – lige bagt i ovnen et par minutter på hver side. Eller brødet skal blot blive gylden ……

Svits løg, hvidløg samt chili i lidt olie. Tilsæt bouillon, kokosmælk og spinat. Lad det småkoge under låg i ca. 20 minutter. Først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle og del derefter den sprøde bacon i mindre stykker.

Tag gryden af varmen og blend indholdet med en stavblender. Til sidst tilsætter du limesaften, og så er suppen klar til servering.


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.