Jeg har lavet disse muffins før med andre ting – men i dag besluttede jeg at prøve den samme opskrift blot med spinat og fetaost, de var utroligt lækre. Topping er med en urte flødeost de så virkelig elegant & fristende ud! Jeg kan anbefale disse muffins til morgenmad eller en brunch, eller sammen med en god salat.
Ingredienser: ca 12 stk
300 g mel
1 tsk bagepulver
250 ml mælk
125 ml olie
2 æg
2 tsk sukker
1 tsk salt
250 g frossen spinat
100 g feta
Topping 200 g flødeost med urter samt lidt persille til pynt
Forberedelse: Forvarm din over til 180 ° C Optø din spinat – læg det i en sigte og tryk meget godt med fingrene for at dræne eventuelt resterende vand. Skær feta i små tern. I en røreskål tilføje Kom alle ingredienser i en røreskål (undtagen spinat og feta) og bland godt med en elektrisk mixer indtil den er glat. Tilsæt spinat og feta derefter røres dejen med en ske. Hæld dejen op i en muffin form og ind i ovnen i ca. 20-25 minutter. Til topping Kom din flødeost op i en sprøjtepose med en stjerne spids. Dekorere dine muffins med flødeost og lidt persille.