Skyr smoothie to go

Skyr smoothie to go

Søndag morgen er den eneste dag på ugen hvor jeg tager mig rigtig god tid til at spise morgenmad. Denne smoothie er bare så lækker i sin konsistent og farven gør mig glad i låget 😀 . Jeg laver lidt rigeligt – så jeg kan tage resten med på farten dagen efter.

Den er super velegnet til en brunch komsammen hvor du kan lade dine gæster selv vælge toppingen……..

Jeg bruger :

1/2 liter skyr eller græsk yoghurt

1 dl vand

300 gr. frosne hindbær eller blåbær

2 bananer

1 spsk. flydende honning

Det hele kommes i en blender og blendes til der ikke er nogen klumper.

Derefter er valget dit – her har jeg pyntet med friske jordbær, blåbær, bananer, hakket mandler og havregryn……..

Resten kommes i et glas og sættes på køl – så er du en lækker smoothie klar til næste dag 🙂


Related Posts

Ramsløgspesto lavet på en lidt anderledes måde…….

Ramsløgspesto lavet på en lidt anderledes måde…….

Min pesto lavet af ramsløg er lavet på en lidt anderledes måde – jeg rister nemlig mine ramsløg på en pande med olie – til de er helt sprøde og lækre. Det giver bare en helt anderledes dejlig smag – meget lækkert. Jeg bruger hellere […]

Tomat – abrikospesto

Tomat – abrikospesto

Lige for tiden kan jeg købe billige abrikoser på grønttorvet – så i dag prøvede vi en ny variant af pesto – den blev et hit . Vi fik den til brødet om eftermiddagen og til en fiskeret. Tror denne pesto vil være genial til […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *