Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Polenta Pesto Pizza – så lækkert

Polenta Pesto Pizza – så lækkert

Vi har en del børn som ikke kan tåle gluten og den her pizza bund er et ret godt alternativ som også smager helt fantastisk .

Jeg bruger den hurtige polenta som er færdig på ingen tid – smager den til med salt og peber – og fintrevet parmesan ost . Hvis den skal være 100 % vegetar så undlader du bare osten – jeg smører den færdig færdigkogte polenta på  bagepapir – hælder ganske lidt olivenolie på – og bager dem i 20 min ved 200 grader eller til de er bagte og sprøde. Jeg laver små pizza – det passer bare bedst til børnene 🙂 Tag dem ud og kom fyldet på.

I dag valgte jeg at smøre en almindelig pesto i bunden – derefter kom jeg ananas, soltørret tomater, bløde løg på – og satte den tilbage i ovnen i ca. 7 min  – så tilføjede jeg avocado og lidt salat.


Related PostsSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *