Peanut Butter Granola

Peanut Butter Granola

Peanut Butter Granola her serveret ovenpå skyr. I vuggestuen vil det normalvis være yoghurt – da anbefalingerne er at børn under 1 år ikke bør spise skyr. De skal i stedet have tilbudt surmælksprodukter af sødmælkstypen og som ikke har for højt et proteinindhold.

 

Peanut Butter Granola

5 dl havregryn

0,6 dl eller 60 ml cremet peanut butter

0,6 dl eller 60 ml honning

2 spsk. brun farin rørsukker kan også bruges

Tænd ovnen på 165 grader. Hæld havregryn i en skål og sæt den til side . Kom peanut butter, sukker samt honning i en skål og varm det op i en mikroovn i ca. 25 sekunder – du kan også smelte det på en pande. Hæld det derefter over dine havregryn og rør det godt sammen.

Spred det derefter ud på en bageplade med bagepapir på – og bag det i ovnen i ca. 15-20 minutter. Vend det rundt undervejs så alt bliver bagt og er gyldnet. Køl det helt af – det bliver først sprødt når det er fuldstændigt afkølet – kom det derefter i en lufttæt beholder.


Related Posts

Müsli bar ala tante Lone

Müsli bar ala tante Lone

Lone har sendt mig denne opskrift på Myslibarre som hun mente andre også ville elske. Udover at Lone er et familiemedlem – er hun også en super god fotograf og en habil cykelrytter som gerne bestiger alperne i Frankrig 🙂   1 dåse kondenseret mælk […]

Amerikanske havregrynspandekager med tranebærsirup

Amerikanske havregrynspandekager med tranebærsirup

Eftermiddagsmaden i dag var pandekager med tranebærsirup og som vanligt med frisk frugt til. Jeg havde en god rest af tranebærsaft tilbage fra sidste uge som blev nedkogt til sirup og som passende blev brugt til de dejlige pandekager. Tranebærsaft : Ingredienser 1- 2 dl dl […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *