Peanut Butter Granola her serveret ovenpå skyr. I vuggestuen vil det normalvis være yoghurt – da anbefalingerne er at børn under 1 år ikke bør spise skyr. De skal i stedet have tilbudt surmælksprodukter af sødmælkstypen og som ikke har for højt et proteinindhold.
Peanut Butter Granola
5 dl havregryn
0,6 dl eller 60 ml cremet peanut butter
0,6 dl eller 60 ml honning
2 spsk. brun farin rørsukker kan også bruges
Tænd ovnen på 165 grader. Hæld havregryn i en skål og sæt den til side . Kom peanut butter, sukker samt honning i en skål og varm det op i en mikroovn i ca. 25 sekunder – du kan også smelte det på en pande. Hæld det derefter over dine havregryn og rør det godt sammen.
Spred det derefter ud på en bageplade med bagepapir på – og bag det i ovnen i ca. 15-20 minutter. Vend det rundt undervejs så alt bliver bagt og er gyldnet. Køl det helt af – det bliver først sprødt når det er fuldstændigt afkølet – kom det derefter i en lufttæt beholder.