Blog om mad til børn og deres forældreKammerfruen & Fedtegreven | Blog om mad til børn og deres forældre

Pastagratin med rejer, broccoli samt tomat – hurtig og simpel

Pastagratin med rejer, broccoli samt tomat – hurtig og simpel

En af de meget hurtige og simple pastaretter – men meget velsmagende.

Nogen gange har man som madmor brug for lidt hurtige retter i hverdagen – denne ret er én af dem – køn er den ikke men den er meget velsmagende og børnene er meget glade for retten – tomatsovsen er en hjemmelavet salsa som er blendet.

 

4 personer

200 gram rejer

350 gram pasta – Jeg bruger suppehorn – passer godt til de mindre børn

1 Broccoli

1 dl Piskefløde eller mælk – kan undlades det har jeg gjort her

1 dl revet ost

5 dl tomatsalsa ( se opskriften )

Tomatsalsa

5 store tomater

1 løg

1 æble

1 dåse tomater

2 fed hvidløg

Chili – efter smag

1 tsk. Karry

1 tsk. Spidskommen

1 spsk. honning

1 spsk. Hvidvineddike eller æbleeddike

2 spsk. olivenolie

salt & peber

Du kan tilsætte lidt friske krydderurter efter din egen smag – f.eks. oregano, rosmarin, timian eller mynte.

Skær tomater, løg, æbler samt hvidløg i grove stykker. Læg dem i et ildfastfad med resten af ingredienserne – krydr med salt og peber. Bag i ovnen ved 160 grader i 40 min – vend rundt undervejs.

Den kan serveres som den er – men jeg har blendet det til en tomatsovs og tilsat en lille smule vand.

Kog pastaen, så den stadigvæk har bid – skær broccoli i små buketter.

Vend rejer, pasta, tomatsalsa sammen med fløde, smag til med salt og peber.

Hæld det i et ovnfast fad og drys med ost. Bag i 15 min ved 210 grader.

 


Related Posts



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.